Keukens - Hetkeukenhuus.nl
342970
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-342970,page-parent,eltd-cpt-2.3,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-3.5, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

Keukens

Keukens

Wij werken samen met een tweetal keuken-fabrikanten:

(Klik op grootste of kleine, dan leiden we u naar de fabriek)

De grootste keukenfabrikant van Duitsland:

                ( Voor 80% van de marktvraag)  Quality made in Germany, een perfecte afhandeling, persoonlijke klantenbegeleiding en een aantrekkelijke prijs-kwaliteitsverhouding vormen de succesformule van nobilia.

Een kleine Timmerfabriek:

Alles is mogelijk. Van spannend contrast tot de evenwichtige harmonie.

Hierdoor kunnen we precies die keuken ontwerpen die past bij iedere individuele wens van de klant.

U kunt hierbij denken aan:

-Alle denkbare materialen:

Structuur- of hoogglanslak, massief hout, acrylux, gelamineerde platen of folie – u hebt de keuze

Het is tijd voor 08 |19.

Alledaagsheid en middelmaat zult u bij KH SYSTEM MÖBEL niet vinden – noch in het materiaal, noch in de verwerking. In tegendeel: in onze uiterst moderne fabriek in Melle/Bruchmühlen ontstaan keukens met een 19 mm dikke korpus en een 8 mm dikke, rondom gegroefde achterwand.

Ook grote kastbreedtes hebben bij deze stabiliteit geen middelste steun meer nodig. Een groot voordeel voor de bergruimte! De korpus is aan beide kanten bekleed, en de voorkant heeft een stootvaste, 2 mm dikke beschermende boord. Hetzelfde geldt voor alle inlegbodems. Alle oppervlakken kunnen eenvoudig gereinigd worden, op wens worden binnen en buiten identieke decors gebruikt. De achterwand van spaanplaat is eveneens aan beide kanten bekleed.

Deze kwaliteit ligt ver boven het gemiddelde in de sector. Wij leveren ze in het complete programma.

-Kleuren
Alle RAL- Sikkens en NCS kleuren

-opstellingen

Wij ontwerpen voor u precies die keuken op maat, op de millimeter nauwkeurig, zodat het geheel naadloos aansluit bij uw wensen, belevingen en behoeften.

-Stijlen

Exclusieve, stralende hoogglansfolie trekt de blikken op zich.

Met de kleurenvarianten „Wit“ en „Magnolie“ absoluut trendy.
Het voordeel? De bescheiden kosten. Daarmee is Folie een sterk alternatief voor de hoogglans-lakfronten.

Trendy

Met het front in Casa Vanille decor stellen gastvrouwen en gastheren hun goede smaak en stijl onder bewijs.

Kenmerkend voor de landhuisstijl zijn elegante pilaster, decoratieve glazen vitrines en fijne retro-grepen. Door geraffineerde details wordt een smaakvolle sfeer gecreëerd, hetgeen in elk geval de complimentjes van de gasten zal uitlokken.

Landhuisstijl

Zonder grepen, maar helemaal niet zonder expressie!

Door het gelakte front in hoogglans blauw is een sterke optiek gegarandeerd. Een imposant optreden, waarvan ook de details niet mislukken. De fronten zonder grepen van de xLine evenals de gereedschappen op ooghoogte laten een blijvende indruk na.

Greeploos

Harmonische fronten in magnolia glanzend scheppen een perfecte atmosfeer in de keuken.

In combinatie met het uitgelezen houten decor in Malaga-kers verspreiden zij geestdrift en understatement tegelijkertijd. Consequent greeploos en bijgevolg effen, edel en onopdringerig: zo moet een keuken zijn.

Harmonisch

Moderne lijnen.

Gedegen fronten in echt fineerhout van kersenboom gecombineerd met roestvrij stalen elementen zijn een blikvanger. Deze planning interpreteert gezelligheid opnieuw.

 Modern

Uw Keuken in 3D  in slechts 10 minuten!

Vanaf nu kunt u zelf uw ideale keuken indeling ontwerpen, waarbij de kleuren en uitvoeringen aan ieders wens kunnen worden aangepast. Na het ontwerpen kunt u uw keuken in 3D bekijken en er in “rondlopen“. Hierdoor wordt het mogelijk om keukenideeën te ontwikkelen , uiteraard willen wij u natuurlijk helpen om uw ideeën verder uit te werken.

Klik hier om zelf een ontwerp te maken.

Zelf ontwerpen is natuurlijk leuk. Misschien wel of misschien ook niets voor u. De ontwerpen die wij voor u in 3-D tekenen zijn uiteraard uitgebreider en kunt u in onze architecten ruimte op groot scherm, of bij u thuis op computer, lcd of plasma bekijken

Apparatuur

Panoramicdesign van Miele

Panoramicdesign van Miele staat voor honderd procent design en functionaliteit, gekenmerkt door een horizontaal lijnenspel, waardoor met de stoomoven, de combimagnetron en de inbouwkoffieautomaat van Miele één geheel is te vormen. Het horizontale Panoramicdesign sluit bovendien naadloos aan bij de steeds strakkere vormgeving van andere huishoudelijke elektronica, waardoor de fusie tussen woon-, werk- en leefruimte eindelijk werkelijkheid wordt.

Door de stoomoven, de combimagnetron en de inbouwkoffieautomaat met een hoogte van 45 cm naast elkaar in te bouwen ontstaat een horizontaal lijnenspel en is een volmaakte vormgeving gegarandeerd: Panoramicdesign.
Meer over informatie over het Panoramicdesign vindt u in het programma- en prijsoverzicht van inbouwapparaten.

Horizontaal lijnenspel met serviesverwarmer en warmhoudlade voor gerechten/etenswaren

 Qua apparatuur zijn we alléén dealer in Deventer en nabije omgeving van Scholtès.

Verder zijn we dealer van Atag, Etna, Pelgrim, Neff, Bosch, Siemens, Miele, Hotpoint Ariston, AEG, Zanussi etc.

Leveranciers

Scholtès

Baanbrekende veranderingen in het ruimtegebrek. De koellades van deze prachtige koelkast passen perfect in de huidige ontwikkelingen op het gebied van ontwerp en functionaliteit, omdat deze onder het aanrechtblad geplaatst kunnen worden. Met hetzelfde front als uw keukenkastjes moet u weten waar de koelkast zit, je ziet geen verschil met een andere ladekast. De fronten kunnen ook in spiegelglas of RVS, kijk in onze showroom!

ATAG

Compactlijn

De ATAG Compactlijn is door zijn strakke vormgeving een sieraad voor iedere keuken. Magnetron, combitron, meersystemen oven, stoomoven en pyrolyse-oven vormen in diverse combinaties altijd weer een prachtig harmonieus beeld. De afmetingen zijn compact, waardoor minder kast- c.q. keukenruimte nodig is. Maximum prestaties in compact formaat!

Gaskookplaten

ATAG is specialist als het gaat om gaskookplaten van de allerhoogste kwaliteit, van sudderbrander tot krachtige wokbrander.

ATAG biedt u altijd gaskookplaten met A-branders. A-branders zijn snel, zeer effectief en zullen uw kookprestaties absoluut optimaliseren

Overige kooktechnieken

Als u niet wilt of niet kunt kiezen, heeft ATAG ook de oplossing; het puzzelosysteem. U kunt de gewenste kooksystemen naast elkaar inbouwen.

Grillen is lekker en gezond, en dé trend in modern koken. De Teppan Yaki plaat van ATAG heeft 2 aparte hittezones, zodat u tegelijkertijd 2 verschillende gerechten kunt bereiden.

Max Serie

ATAG maakt er pas een keuken van. En met de viereenheid MicroMax, CombiMax, QuliMax en CaféMax wordt deze stelling weer in alle opzichten waargemaakt. Als technologische hoogstandjes en als geweldige designaanvulling in uw keuken. De strakke doorgetrokken lijnen, de roestvrij stalen en Grafiet materialen en de vormgeving van de bedieningspanelen maakt de Max-serie tot een onmisbaar onderdeel bij de vormgeving van uw complete ‘ATAG’-keuken. Zo ontstaat er niet alleen letterlijk, maar ook figuurlijk een hele nieuwe smaakdimensie in uw keuken.

Werkbladen
Graniet

Materiaal/Samenstelling Graniet:
Stollingsgesteente, bestaande uit kwarts, veldspaat en Glimmer
Belgisch hardsteen:
Sedimentair gesteente uit de kalksteengroep,ontstaan door afzetting van klei en zandkorrels, vegetatie,dierlijke organismen en neerslag van kalkhoudend water.
Eigenschappen/Voordelen
Uniek (geen blad is hetzelfde)- natuurlijke, robuuste uitstraling- krasbestendige dan bladen van veel andere materiaalsoorten(m.u.v. Belgisch hardsteen)- grote keuze in tinten en randafwerkingen
Aandachtspunten
Niet rechtstreeks op het blad snijden (snijplanken gebruiken)- onderzetters gebruiken i.v.m. risico op thermoshock (breuk)- regelmatig impregneren- gezoet en antieke varianten vlek gevoeliger door open structuur(groter vochtopnemend vermogen)- Belgisch hardsteen vlekgevoeliger, gemakkelijker te krassen en te beschadigen en niet bestand tegen zuren
Gepolijst graniet Onderhoud
Voordat het aanrechtblad in gebruik wordt genomen, raden wij u aan om het blad grondig te reinigingen met de Lithof in Easy Clean-spray. Het blad heeft vervolgens enkele uren de tijd nodig om te drogen, alvorens het behandeld kan worden met dehet LithofinVlekstop W impregneermiddel uit onze onderhoudsset. Het aanrechtblad vergt vervolgens gemiddeld een keer per jaar een aanvullende behandeling met de Lithof in Vlekstop W.

Gezoet, gevlamd/Onderhoud
Voordat het aanrechtblad in gebruik wordt genomen, raden wij u aan om het blad grondig te reinigen met de Lithofin Easy Cleanspray. Het blad heeft vervolgens enkele uren de tijd nodig om te drogen, alvorens het behandeld kan worden met het LithofinVlekstop W impregneermiddel uit onze onderhoudsset. Het aanrechtblad vergt vervolgens gemiddeld twee keer jaar een aanvullendenbehandeling met Lithofin Vlekstop W.

Hardsteen
Materiaal
Hoewel ook rechtstreeks afkomstig uit de natuur, is hardsteen een duidelijk ander materiaal dan graniet. Het toont bijvoorbeeld de typerende fossielen die sterk kunnen verschillen van vorm en grootte.Doordat hardsteen relatief zacht is, zijn ook krassen inherent aan het materiaal; ze dragen bij aan de geleefde uitstraling die hardsteen uniek maakt.Een laatste kenmerkend verschil tussen hardsteen en graniet,is de zeer lage zuurbestendigheid van hardsteen. U dient derhalve op te letten met agressieve schoonmaak middelen en zuren, die veel voorkomen in frisdranken en citrusvruchten.Dergelijke vloeistoffen kunnen in hardsteen een niet te herstellen chemische reactie veroorzaken.

Onderhoud Hardsteen is alleen leverbaar met een mat oppervlak (gezoet).Het materiaal zal ongeacht het onderhoud, altijd gevoelig blijven voor vlekken. Voordat het aanrechtblad in gebruik wordt genomen, raden wij aan om het blad grondig te reinigen met de Lithofin Easy Clean spray. Het blad heeft vervolgens enkele uren de tijd nodig om te drogen, alvorens het behandeld kan worden met het Lithof in Protector impregneermiddel uit onze onderhoudsset. Het aanrechtblad vergt vervolgens gemiddeld vier keer per jaar een aanvullende behandeling met de Lithof in Protector.

Composiet

Onderhoudsadvies gepolijst  composiet
Composiet is een composietsteen, afwijkingen in het materiaal,zoals kleur- en structuurverschillen, maar ook kleine putjes,onderstrepen alléén de waarde en echtheid van dit product.Bij de montage van uw werkblad worden lijm en/of zuurvrije kitten gebruikt. Deze hebben ongeveer 1 dag nodig om uit te harden.Daarna kunt u het blad met normale zachte schoonmaakmiddelen zoals allesreiniger afnemen.
Dagelijks onderhoudVoor het dagelijks onderhoud kunt u het blad afnemen met eenschone vochtige doek met normale zachte reinigingsmiddelen.Gebruik nooit een schuurmiddel. Dit kan de polijstlaag beschadigenen doffe plekken veroorzaken.
Gebruik en vlekkenLaat geen vetten of voedingsmiddelen onnodig lang op hetwerkblad liggen.Vermijdt het contact met hete pannen, scherpe voorwerpen enchemicaliën.Alle Basic composiet bladen zijn gevoelig voor contact met alkalischestoffen. Deze middelen hebben een nadelig effect op dekleurpigmenten en kunnen deze kleur zelfs laten verdwijnen.De middelen waarmee u in ieder geval het contact met hetcomposiet werkblad moet voorkomen zijn alle gootsteenontstoppers en sommige tabletten voor de vaatwasser. 

 

Hieronder meerdere kleuren graniet

Kranen

Dit is slechts een greep uit het zeer uitgebreide assortiment.
Modern design, passend bij landhuisstijl, te veel om te noemen.

Je hebt vele vormen, maar ook vele kleuren zoals:

chroom    rvs    innox      brons

Spoelunits

Franke

Reginox
Blanco
ABK
Overige 

RVS
Tegelbakken
Betonbakken

Commercial photography

Graphic & Web Design services

WordPress theme development

Branding Package

Professional business card design

Custom marketing materials

Corporate Logo design

Commercial photography

Graphic & Web Design services

WordPress theme development

Branding Package

Professional business card design

Custom marketing materials

Corporate Logo design

Commercial photography

Graphic & Web Design services

WordPress theme development

Branding Package

Professional business card design

Custom marketing materials

Corporate Logo design

Contact

We Want to Hear From You

Awesome and convenient Contact Form 7 plugin

Address: 928 Park Ave R, New York, NY 10001, United States

Phone: (654) 332-112-222, (654) 332-112-222

E-mail:  youremail@yourwebsite.com

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]