Het Keukenhuus.nl - keukens, badkamers, vloeren, verbouwingen, totaal concept voor binnenbouw
349511
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-349511,page-child,parent-pageid-342970,eltd-cpt-2.3,groovy_menu_1-4-3,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-3.5, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Wij verkopen keukens met passie en oog voor detail. Hiervoor werken we nauw samen met een vaste aannemer en diverse verbouwspecialisten, kleine lokale ondernemers, die zoals de naam het al zegt, specialisten zijn op gebied van bouw, verbouw en afbouw. Daarnaast bieden we een compleet pakket aan diensten aan waarbij wij met u meedenken tot de kleinste details. Uitgebreid stylingadvies, waarbij rekening gehouden wordt met de ruimte, het type huis, uw interieurwensen, licht en vele andere details. Wij zorgen ervoor dat er geen snoeren en/of leidingen achteraf over de muur lopen, maar frezen deze netjes in de muur zodat ze onzichtbaar zijn. De laatste afwerking, het laatste plintje, en onze ervaring heeft geleerd dat de kleine details heel belangrijk zijn voor het perfecte eindresultaat!

Samen werken wij voor zowel particulieren als bedrijven en denken we mee bij aankoop en inrichting van huizen en in vastgoedprojecten, dit als een van de weinige keukenzaken in Deventer. Telkens wordt een individueel statement gemaakt, zodat u als consument met uw eigen waarden dit terugvindt in ons assortiment en in een prachtig gebalanceerd eindresultaat. Een balans in luxe en gebruiksgemak. Er is duidelijk sprake van samen met de klant een ontwerp te creëren wat resulteert in jarenlang kook, woon en leef plezier.
Creating your future bij de keukenspecialist in Deventer!!!

Totaalconcept

Naast het ontwerpen, plaatsen en monteren van keuken,vloer, badkamer en / of plafond nemen wij u alle verdere voorkomende werkzaamheden uit handen. Een project van klein tot groot, alles onder één dak. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld extra groepen, verleggen van water en/of gasleidingen, stuc en/of schilderwerk, een extra muurtje of raam of juist een muurtje minder. Maar ook een trap, uitbouw of garage zijn voorkomende werkzaamheden. Dit alles wordt verzorgd door mensen met jarenlange ervaring.

Design Keuken Het Keukenhuus
Het keukenhuus / partner bij U thuis

Vrijblijvend en gratis komen wij bij U thuis voor advies op maat. Natuurlijk kunnen wij u eerst veel laten zien in onze showroom en architectenruimte, maar de juiste kleur en advies komt op de daadwerkelijke plek altijd beter tot zijn recht. Denk hierbij aan lichtinval, grootte en de totale sfeer/ woonomgeving. OOK GEVEN WIJ VRIJBLIJVEND DUS GRATIS VERBOUW- EN INTERIEUR-ADVIES bij een eventuele aankoop van een nieuwe woning. Ook als u besluit de woning niet te kopen. Ons vak is onze hobby, natuurlijk is het altijd leuk om een opdracht gegund te krijgen, maar als dat een keertje niet het geval mag zijn, is dat geen enkel probleem, van service en kwaliteit maken we onze naam alleen maar sterker! We zijn zeer enthousiast wanneer iemand een nieuw huis koopt, een nieuw begin, enthousiaste mensen die soms een moeilijke en grote beslissing gaan nemen in hun leven! Soms is het moeilijk om  “door een huis heen te kijken”. Wij denken in beelden zien mogelijkheden. We zetten de keuken voor u in 3-D op papier en tekenen elke gewenste ruimte in uw huis!

 

Korte levertijden


Het hele proces van oriëntatie tot oplevering wordt gecoördineerd door 1 persoon. Dit betekend dat een order niet op diverse bureaus komen te liggen, en direct verwerkt worden. Onder normale omstandigheden is de levertijd van apparatuur 1 week, meubelen en bladen 4 weken.

 

Tijd en prioriteit


Het Keukenhuus neemt uitgebreid tijd voor de klant en stelt daar ook haar prioriteit! Aandacht en oplettendheid is erg belangrijk. Een keuken/badkamer koopt men niet dagelijks, een keus voor lange tijd, hiervan moet men dagelijks genieten!


Meten is weten


Voor we een product bestellen, meten we altijd zelf eerst in, een keuken of badkamer bestaat uit vele onderdelen, en vinden het belangrijk dat alles in één keer goed gaat! Als specialist weet je alle kleine details waarmee rekening gehouden dient te worden.


Aftersales


Als de keuken staat en u bent lekker aan het koken en genieten van het prachtige resultaat, verliezen wij de klanten niet uit het oog. Wij komen altijd het eindresultaat bekijken, en zijn ook daarna te allen tijde bereikbaar voor vragen en advies.

Diensten/ werkzaamheden

Ontwerpen

Plannen

Begeleiden

Verbouwadvies

Verbouwcoach

Verbouwen keuken/ badkamer

Renovatie

Verbouw van huiskamer/hal/slaapkamer en andere ruimten

Plaatsen/monteren/aansluiten van keukens en sanitair

Leggen van vloeren

Plaatsen en op maat maken van wanden

Plaatsen en op maat maken platfond

Verleggen en aansluiten van gas, water en elektra (leidingen)

Vernieuwen/uitbreiden van groepenkast

Stukadoorswerkzaamheden

Nieuwe CV plaatsen

Vloerverwarming

Schilderwerk, binnen/buiten

Glaszetten

Dakramen/ dakkapel plaatsen

Nieuwe deuren/ramen maken/plaatsen incl. hang-en sluitwerk

Klein maar uitgekiend


We hebben geen mega grote showroom en veel personeel. Wel een prachtige, kleine, knusse showroom, goed uitgekiend en waar iedereen zich thuis voelt! Op dit moment zijn we bezig met verhuizen/verbouwen. Om deze reden komen we geheel vrijblijvend bij u thuis voor persoonlijk advies op maat. Dit resulteert in lagere kosten welke verdisconteerd worden in de verkoopprijs.

foto 5
Service

1 aanspreekpunt
Een vast contactpersoon die alles voor u coördineert, regelt en in banen leid, iemand waar u op kunt bouwen en kan vertrouwen. Deze man zet de juiste mensen en materialen op de juiste plaats op het juiste moment. U communiceert dus maar met 1 persoon, zodat u zich de rest van de dag ongestoord kunt bezig houden met uw dagelijkse bezigheden.

foto 6
Our Team

Meet the team

Finest shortcodes on Themeforest

Sfeerimpressies