Sanitair - Hetkeukenhuus.nl
348621
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-348621,eltd-cpt-2.3,groovy_menu_1-4-3,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-3.5, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

Sanitair

Het Keukenhuus, uw partner in sanitair

Wij begeleiden u tot en met de kleinste details.Bij een nieuwe badkamer komt best wat kijken.Vanaf het begin dat u de badkamer uitzoekt tot en met het moment dat de badkamer opgeleverd wordt, heeft u steeds uw vaste contactpersoon die dagelijks voor u alles in de gaten houd, begeleid,opmerkt  etc. Proactief daar houden wij van!

Producten

Baden

Inloopdouches

Douchecabines

Douchewanden

Doucheafscheidingen

Douchebakken

Massagesystemen

Stoomcabines

Sauna's

Infraroodcabines

Badkamermeubelen

Keramische wastafels

Hardstenen wastafels

Toilet & Bidat

Designradiatoren

Vloerverwarming

Accessoires

Regendouches

Douches

Kranen

Serviceproducten

Het is niet alleen een meubeltje, tegel, spiegel, douche en kraan, er komen vele andere kleine zichtbare en onzichtbare materialen bij die van groot belang zijn. Deze dienen op het juiste moment aanwezig te  zijn om het installeren van de badkamer vlekkeloos te laten verlopen.
Naast mooie meubels en sanitair zijn er nog vele leuke details waar vaak niet aan gedacht wordt, maar die uw badkamer juist  net even iets mooier, chiquer en net iets beter afgewerkt maken, wij wijzen u er op!

Kijk bv bij tegels is onder dune en denk creatief!

Dit doen we overigens geheel kosteloos, uw badkamer is ons visitekaartje!

Het Keukenhuus is een specialist op het gebied van badkamers en wellnes. De merken en producten die  wij hebben geselecteerd, worden alleen door badkamerspeciaalzaken aangeboden. Wij kunnen u uitgebreid  informeren over het ontwerp, de inrichting en installatie van uw nieuwe badkamer
Alle producten voldoen door een constante innovatie altijd aan de laatste trends. Het brede assortiment bevindt zich op verschillende prijsniveaus, zodat voor ieder budget een passende badkamer of product leverbaar is.