Werkbladen - Hetkeukenhuus.nl
349928
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-349928,eltd-cpt-2.3,groovy_menu_1-4-3,ajax_fade,page_not_loaded,,moose-ver-3.5, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

Werkbladen

Wij verkopen keukens met passie en oog voor detail. Hiervoor werken we nauw samen met een vaste aannemer en diverse verbouwspecialisten, kleine lokale ondernemers, die zoals de naam het al zegt, specialisten zijn op gebied van bouw, verbouw en afbouw. Daarnaast bieden we een compleet pakket aan diensten aan waarbij wij met u meedenken tot de kleinste details. Uitgebreid stylingadvies, waarbij rekening gehouden wordt met de ruimte, het type huis, uw interieurwensen, licht en vele andere details. Wij zorgen ervoor dat er geen snoeren en/of leidingen achteraf over de muur lopen, maar frezen deze netjes in de muur zodat ze onzichtbaar zijn. De laatste afwerking, het laatste plintje, en onze ervaring heeft geleerd dat de kleine details heel belangrijk zijn voor het perfecte eindresultaat!

Samen werken wij voor zowel particulieren als bedrijven en denken we mee bij aankoop en inrichting van huizen en in vastgoedprojecten, dit als een van de weinige keukenzaken in Deventer. Telkens wordt een individueel statement gemaakt, zodat u als consument met uw eigen waarden dit terugvindt in ons assortiment en in een prachtig gebalanceerd eindresultaat. Een balans in luxe en gebruiksgemak. Er is duidelijk sprake van samen met de klant een ontwerp te creëren wat resulteert in jarenlang kook, woon en leef plezier.
Creating your future bij de keukenspecialist in Deventer!!!

Re-styling

Professioneel & Innovatief

Een beetje lef maakt het leven spannender. Uw omgeving uitdagender.Uw woning mooier. Durf uw leven dus te verfraaien, te veraangenamen.Met een beetje lef, in combinatie met onze producten, is dat niet moeilijk.Elke dag is er één. Geniet ervan!U wilt een andere keuken, maar ziet op tegen een tijdrovende en geldverslindende verbouwing. Daarbij komt dat u eigenlijk best tevreden bent met de huidige situatie in uw keuken – het werkblad is op de goede werkhoogte, de plek waar de magnetron staat is erg handig, u bent aan de grootte van uw spoelbak gewend….

Maar u wilt ook wel eens wat anders – een modern uiterlijk, andere kleuren, beter functionerende lades, een oven voorzien van de nieuwste technische snufjes en een nieuwe wand, want het huidige dessing kan echt niet meer……

Als dit uw uitgangspunt is, kan het keukenhuus in samenwerking met onze vaste aannemer u een zeer betaalbare en op al uw wensen afgestemde oplossing bieden!